BigLaunchMLM

BigLaunchMLM Lifepharm Global Network

 

MLM Murni Lagi Unik - Super Hybrid Coded System


Yang Gah & Ternama Lazimnya Mahal..Tapi Tidak di Sini !

Anda Kenal Muka2 Popular Berikut Ini ?

Kenal kan ? Ya ! Mereka2 ini adalah selebriti Holywood ! Mereka ini adalah sebilangan dari ramai lagi selebriti /aktor/ aktress terkenal Hollywood yang bakal menyertai syarikat MLM ini. Kenapa mereka telah memilih untuk bersama MLM ini & tega mempertaruhkan populariti mereka sendiri ?. Jawapannya tidak lain tidak bukan kerana kepercayaan mereka terhadap keutuhan & ketelusan syarikat ini di pasaran Amerika selain disebabkan faktur lain.

Bagaimana pula dengan selebriti di bawah?.Anda boleh kenal bukan?. Apa kaitan beliau & produk tersebut dengan MLM ini ?


Inilah satu2nya syarikat MLM USA bertaraf 5 bintang yang menyediakan Peluang Mewah Pada Kos Rendah. Bandingkan MLM ini dengan mana2 MLM yang sekelas dengannya dan anda pasti akan dapat melihat dengan jelas kelebihannya. Dan seperti pesaing sekelasnya, MLM ini akan berada di pasaran global secara rasmi & legal dimulai dengan 9 negara pertama iaitu USA, Kanada, Mexico, Malaysia, Singapore, Indonesia, India, Thailand & Filipina.

Ketika hampir semua MLM2 Global US 5 Bintang lain dipasaran mengenakan kos penyertaan hampir mencecah ribuan RM, kami hadir dengan kos 3 X lebih rendah. Disaat pesaing sekelas lain meletak kos belian ulang bulanan ( monthly maintenance ) hingga ratusan RM, kami muncul dengan kos maintenance 50% lebih rendah dari mereka. Dan diwaktu syarikat2 MLM setanding lain mewajibkan ahli2 mereka membuat jualan atau penajaan sekurang2nya 2 unit untuk kelayakan menikmati bonus, kami hadir dengan syarat yang 50% jauh lebih menyenangkan semua orang.

Apa tidaknya ? Cukup dengan hanya 1 jualan atau penajaan, pendapatan ahli mampu mencecah Ringgit Malaysia 5 angka sebulan. Hampir semua orang akan mampu melakukannya kerana Pelan Pemasaran MLM ini adalah cetusan idea networker Asia yang tentunya lebih memahami keupayaan sebenar pasaran Asia berbanding Pelan Pemasaran syarikat pesaing yang di digarap konsultan USA / Eropah yang pastinya lebih menjurus kepada kuasa beli pasaran US & Eropah.Jangan berlengah ! Tempah posisi awal anda bersama kami. Pra-pelancaran baru saja bermula 15 Oktober 2010 lalu dan akan berlangsung selama 3 minggu atau maksima 30 hari. Pelancaran rasmi insyaallah pada 11 November 2010.
PRODUK "COOL" ! GAIRAHKAN KEHIDUPAN SEHARIAN ANDA !

Melalui Pusat Penyelidikan & Pembangunan milik sendiri di Californiam Amerika, syarikat ini telah mengeluarkan pelbagai produk berkualiti tinggi dengan sokongan teknologi terkini. Sebahagian besar produk telah dipasarkan ke pasaran retail sejak lama dulu manakala penemuan2 terbaru termasuk produk yang dipaten akan dipasarkan secara networking melalui MLM LPGN ini.
1. LAMIN 

Lamin membantu mengatur perjalanan hormon adrenalin. Peraturan hormon ini telah terbukti meningkatkan fungsi rangkaian tubuh manusia termasuklah otot, kulit, GI, pembuluh darah, saraf, dan juga sistem ketahanan / kekebalan tubuh.
Lamin telah terbukti positif mempengaruhi metabolisme lemak, protein anabolism, dan memori, serta banyak fungsi fizikal dan mental yang lain.

 Penggunaan Lamin secara regular akan dapat:
 • Merangsang alam DHEA dan pengeluaran testosteron
 • Mengurangkan stress fizikal dan mental
 • Membakar lemak dalam tubuh
 • Mengatur tidur lebih nyenyak dan
 • Meningkatkan libido8 ujian klinikal telah dilakukan yang menunjukkan kesan positif lamin terhadap Fizikal, Mental, Kekuatan Emosi dan Keseluruhan kesihatan tubuh manusia.
 • Kuatkan kekuatan Fizikal (melalui) peningkatan stamina dan tenaga
 • Kuatkan Kekuatan emosi melalui peningkatan pandangan yang positif, harga kepercayaan diri, yakin dan merasa diri begitu selesa..
 • Kuatkan Kekuatan Mental (melalui) peningkatan kuasa minda, fokus, dan tahap kewaspadaan.
  Dari hasil kajian klinikal yang dilakukan di Amerika Syarikat, Norway dan Sweden menunjukkan penggunana Lamin tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan dan benar-benar selamat untuk seluruh keluarga.

  Lamin menyeimbangkan tahap stres yang tidak sihat atau keterlaluan secara langsung dan membantu tubuh dalam meraih kembali tahap keseimbangan hormon dalam cara yang selamat, lembut dan benar-benar alami.

  Membantu memodulasi tahap testosteron tubuh.
  Membantu menekan tahap kortisol tubuh dan hormon stress.
  Bila tahap stres menurun, manusia tidak hanya merasa lebih santai dan tidur lebih baik, tetapi juga meningkatkan kesihatan secara keseluruhan termasuk fungsi seksual.

  Lamin juga terbukti berupaya meningkatkan keinginan seksual orang2 dewasa.
  PRODUCT LIABILITY INSURANCE

  Produk Lamin memiliki CERTIFICATE OF LIABILITY INSURANCE ( EIC ) di Amerikadengan nilai USD2,000 000 ( 2 Juta Dollar Amerika ). Oleh itu orang ramai tidak perlu gusar terhadap kemungkinan2 yang berlaku ekuran penggunaan produk ini.  2. EXTRINN
  Pengumpulan lemak di bahagian perut yang serius boleh menyebabkan perasaan
  stress dan memalukan khususnya bila tampil dikhalayak ramai. Wanita mengalami masalah lebihan lemak lebih ketara berbanding lelaki. Kecenderungan wanita menjadi gemuk dibahagian perut pada tahap 96% berbanding lelaki cuma 76%. Amalan diet tidak banyak membantu mengurangkan lemak dibahagian perut malah kesannya sangat minima sedangkan lemak dibahagian berkenaan dianggap lemak yang membahayakan.

  Extrinn diformulasikan untuk membantu seseorang yang bermasalah kegemukan dan lemak dibahagian perut. Produk ini mampu menghasilkan kesan yang sangat dramatik dan begitu efektif.

  Extrinn terhasil dari bahan Tonalinex Complex yang diekstak dari tumbuhan Carthamus Tinctorius yang berupaya menentang radikal bebas khususnya bagi mencegah berlakunya barah ( cancer ).  Antara yang terkandung dalamnya adalah Cortibalance Complex, Lipobreaker Complex dan Meta Energizer yang sangat membantu mereka yang kegemukan dibahagian perut. 


  Supplement Extrinn untuk pengawalan masalah kegemukan / lemak ini adalah Multi Action dan mampu memberi kesan berikut:

  1. Bertindak mengurangkan pengumpulan lemak berlebihan.
  2. Mengurangkan saiz bahagian pinggang & bawahnya dengan pantas.
  3. Berkali ganda berkesan membakar lemak berbanding suplement lain ( 2 tablet / hari ).
  4. Efektif mengurangkan berat tubuh.
  5. Aggresif melawan masalah pengembangan / pembesaran bahagian abdomen ( perut ) dikalangan tubuh berusia 30 an.  Untuk Siapa Extrinn Ini ?

  1. Lelaki & wanita yang mempunyai masalah perut gelembir atau berlipat.
  2. Mereka2 yang telah menghadapi masalah " Middle Age Spread ".
  3. Sesiapa saja yang mahu mengatasi masalah perut gelembir dengan cepat.
  4. Sesiapa saja yang tidak mengalami kesan pengurangan kegemukan dan berat walau pun telah giat melakukan senam / exercise.
  5. Sesiapa saja yang telah mencuba produk lain tetapi tidak mendapat kesan positif.

  Penemuan Saintis LPGN menunjukkan bahawa masalah kegemukan dan berat badan berlebihan tidak cuma disebabkan oleh kadar metabolisma tubuh dan aktiviti pengumpulan lemak semata2. 
  Menurut mereka kegemukan juga disumbangkan oleh faktor2 persekitaran dan genetik seseorang yang lazimnya sukar dikawal. Atas sebab ini formula Extrinn dicipta khusus untuk atasi halangan2 tersebut agar produk ini mampu beri kesam optima terhadap setiap individu yang mengalami masalah2 di atas.


STATUS HALAL PRODUK


Syarikat ini telah meteri perjanjian ( Agreement Letter ) dengan IFANCA ( The Islamic Food & Nutrition Council of America ) pada 11 Oktober 2010 bagi melantik pertubuhan ini sebagai Panel Syariah bagi menyelia & melakukan pemeriksaan terhadapa proses pengeluaran produk ( input to output ) dari masa ke semasa bagi memastikan produk syarikat Compliance Syariah & halal digunakan oleh masyarakat Islam seluruh dunia. Sila ke http:www.ifanca.org untuk pelajari mengenai IFANCA.
PAKEJ PENDAFTARAN MULA

1. PAKEJ BIASA - BELIAN 2 KOTAK LAMIN ASIA ( 86CV )
USD100 @ RM32O + USD6 ( KOS PENGHANTARAN )
MODAL: USD106 .


2. PAKEJ TRIPOD  - BELIAN 6 KOTAK LAMIN ASIA ( 86CV X 3 )
USD300 @ RM960 + USD6 ( KOS PENGHANTARAN )
MODAL: USD306 

Tentang Perusahaan

 • Sebuah  perusahaan MLM yang rock solid, disokong oleh sebuah syarikat pemasaran konvensional bernilai ratusan juta dollar Amerika
 • Memiliki Pusat Penyelidikan & Pembangunan ( R & D Center ) berkeluasan 50,0000 kaki persegi di California, US
 • Pasukan pengurusan yang berpengalaman lebih 40 tahun dibidang pemasaran networking
 • Division produk dipimpin oleh oleh pasukan penyelidik dan saintis berkaliber yang berkelulusan tinggi
 • Kepimpinan kaya pengalaman dalam kaedah pemasaran baik konvensional mahu pun cara moden terkini 


  PENERAJU SYARIKAT  
    
  PELBAGAI PRODUK KELUARAN SYARIKAT DI PASARAN RETAIL DUNIA   2 PRODUK RETAIL SYARIKAT MENDAPAT PENGIKTIRAFAN " SUPERBRANDS "  SELEBRITI2 TERKENAL DI BAWAH INI ADALAH ANTARA YANG PERNAH MENJADI DUTA PRODUK PASARAN RETAIL SYARIKAT INI DI ASIA   


Kepada rekan-rekan membutuhkan info seputar biglaunchmlm lifepharmglobal bisa hubi saya dinomorhp berikut 08562533317 ,segeralah anda mendaftar bisnis network yang spektakuler ini untuk mencapai kebebasan financial untuk masa depan anda:_)


Best Regard

M.Bayu Aji
08562533317
Member Lifepharmglobal
http://www.mylifepharm.com/super

Populer Posting

Mengenai Saya

Foto saya
Life is a success, success if we can always grateful grace of God every second every time, or success if we can share the happiness of others, success is because of Life was created by God with full success:-)